Webinare psihologie - Stagii de practica

Stagii de practică


Pe site-ul nostru Webinare psihologie studenții găsesc un suport optim, modern, de învățare, aprofundare și evaluare a cunoștiințelor practice acumulate în perioada stagilor de practică.

Implementarea tehnologiilor educaţionale bazate pe Internet, generic numite e-learning, constituie o componentă principală în pregătirea actuală a studenţilor.  Astfel, programele destinate studenţilor pot deveni rapid accesibile iar comunicarea între tutore şi student este mult îmbunătăţită.

Site-ul nostru dispune de o asemenea tehnologie oferită de LearnPress – Modul WordPress. Acesta este unul dintre cele mai eficiente pluginuri LMS WordPress care poate fi folosit pentru a crea și partaja cursuri online. Cursurile cuprind lecții și chestionare, cu o interfață ușor de folosit pentru utilizatori.

Această aplicaţie oferă suportul necesar managementului de conţinut educaţional la nivelul cabinetului de psihologie şi are multiple funcţionalităţi printre care:

  • accesul simultan al unui mare număr de utilizatori;
  • organizarea materialului de curs pe Internet de către tutorii stagiilor;

Introducerea tematicilor pentru cursanţii înscrişi, definirea unor reguli după care orice fel de componentă a unui curs (item, test, temă etc.) devine accesibilă numai studenţilor care au îndeplinit o anumită obligaţie, ca de exemplu:

  • au obţinut calificativul necesar promovării unui test,
  • s-au încadrat în timpul impus de tutore pentru rezolvarea unui test, au parcurs un anumit capitol din curs etc.);
  • examinarea la distanţă a cursanţilor (de exemplu: răspunsul la teste formulate prin întrebări de tip grilă este evaluat automat).

Această platformă a fost implementată în scopul de a veni în sprijinul comunicării mai eficiente dintre tutorele de practică și student pentru desfășurarea de activitați în regim online, precum și a sprijini studentul în vederea evaluărilor periodice, în cadrul stagilor de practică.

Materialele suport/lecțiile sunt încărcate pe platformă, astfel încât studentul are acces permanent la acestea, în periada stagiului.

Stagiile de practică cuprind 5 sau 10 întâlniri online, a câte 6 ore cu grupul de studenți.

Se organizează stagii de practică totalizănd un număr de 30 sau 60 de ore de practică, în regim online, în direct (live), pe platforma Zoom meeting.

Tematica corespunzătoare fiecărei întâlniri cu studenții se regăsește în cuprinsul fiecărui webinar/curs, inclusiv materialele suport/lecții.

Pentru a avea acces la platformă studenții trebuie mai întâi să se înscrie la stagiul de practică pe adresa de email sau completând formularul de contact de mai jos.

Formular de contact/înscriere pentru stagiu de practică

Bifați una dintre variante
Bifați una dintre variante
Numarul de telefon
Selectați grupul și data la care doriți să începeți stagiul


Detalii puteți obține și contactându-ne pe adresa de email: contact@ac-psihologie.ro

sau telefonic: 0770.855.804


Imagine articol – Image credit – Gerd Altmann © from Pixabay
Previous Article
Next Article