Webinare psihologie

Webinare psihologie – platforma e-learning, ghid de utilizare

Platforma E-learning – Webinare psihologie –  propune o serie de materiale pentru studiu individual ce pot fi parcurse în ritm propriu de către cei care solicită un anumit curs sau serii de cursuri.


În cazul seriei de 10 webinare – Stagii de practică – fiecare student va primi după înscrierea la stagiu, de la tutore, userul și parola pentru conturile create.

Aceste webinare corespund întâlnirilor online, live pe Zoom, și reprezintă suportul de curs. Conțin atât materiale discutate în timpul sesiunilor pe Zoom, cât și materiale suplimentare pentru studiu individual, conform tematicii comunicate anterior, precum și testări ale cunoștințelor dobândite.


În acest mod cursantul își va putea gestiona singur cursurile achiziționate sau la care s-a înscris.

Din cont, utilizatorul își poate vedea cursurile, progresul făcut la fiecare dintre ele, testele date și rezultatele. Își poate, de ademenea, la rubrica setări, schimba parola sau personaliza avatarul, etc.

 

Instrucțiuni de navigare

După ce v-ați logat pe pagina PAGINA DE PROFIL – UTILIZATOR cu user-ul și parola transmise tutore, intrați pe pagina TOATE CURSURILE.

Dați clic pe pictograma webinarului la care ați fost înscris.

În pagina nou deschisă, care va fi [Prezentare generală] a webinarului, dați clic în bară pe [Plan De Curs] și astfel vă vor fi afișate lecțiile de parcurs.

Alegeți și dați clic pe numele lecției pe care doriți să o parcurgeți (preferabil în ordinea prestabilită). Se va deschide astfel lecția, citiți sau continuați să navigați printre lecțiile webinarului, folosind butoanele Anterior sau Următor ▶ (aflate în bara de jos a paginii). Dacă sunteți pe descktop/laptop în partea dreaptă a ecranului aveți și [Plan De Curs] deschis, titlurile lecțiilor.

La finalul fiecărei lecții aveți butonul [Complet] . Dați clic pe el doar cănd considerați că ați citit tot cuprinsul materialelor prezentate în lecție. Pe pagină (dreapta sus) veți avea afișat permanent numărul de lecții finalizate. Atenție, webinarul sau testul de cunoștințe se pot relua doar încă odată, după ce ați dat clic pe butonul de finalizare curs!

Spor la învățat și la butonat!


Formular înscriere Grup – Stagiu de practică din 07.10.2023

Bifați una dintre variante
Bifați una dintre variante
Numarul de telefon
Selectați grupul și data la care doriți să începeți stagiul


Imagine articol – Image credit – Rudy and Peter Skitterians © from Pixabay
Previous Article