Evenimente si workshopuri

alt Workshop

EVENIMENTE VIITOARE

AUTOREGLAREA EMOTIONALA – WEBINAR

https://ac-psihologie.ro/events/

Înscrieri prin formularul de mai jos, mentionand in mesaj webinarul ( ex. Autoreglarea emotionala) la care doriti sa participati si data pentru care optati (ex. 19.11.2021):

In functie de locurile disponibile veti fi inscrisi automat sau va vom trimite un email cu propunerea de a participa la o data ulterioara, cand vom organiza o noua editie a webinarului.

Vă puteți înscrie și pe pagina Programări 


Evenimente anterioare

Normalitatea și tulburările de personalitate

tulburările de personalitate


Afectivitatea și tulburarile afective

afectivitatea


Stagii de practică

Stagii de practica


Workshopurile,  pe lângă obținerea cunoștiințelor de specialitate, duc la creșterea încrederii în sine, la o planificare atentă și stabilirea unor obiective clare.

Ele sunt interactive și îmbunătățesc modul de lucru în echipă.

Obiectivul lor principal este creșterea gradului de încredere profesională care va duce la creșterea stimei de sine.

Când ne referim la un workshop ne gândim la un grup de persoane care lucrează împreună la un proiect, un studiu, o crecetare. Poate însemna și o secţiune în cadrul unui congres, al unei şcoli de vară, în care se aprofundează, prin discuţii şi activităţi practice (aplicate), un anumit subiect, proiect etc. Workshopul este un atelier de lucru.

A participa la un workshop înseamnă a călca pragul educației non-formale, acea educaţie care îţi oferă alternative, îţi deschide mintea și te face vizibil. Astfel vei ieși din rutină, din zona de confort, vei experimenta și vei cunoaște noi perspective de dezvoltare și carieră.

Dincolo de cunoştinţele noi dobândite şi abilităţile prin care te poţi remarca, important este faptul că interacţionezi cu oameni. Oameni cu care împarţi aceleaşi principii, ambiţii şi idealuri, oameni talentaţi şi inspiraţionali.

Workshopul nu este doar un bun prilej de socializare, plus componenta de networking şi idei pentru colaborări viitoare, el oferă celor aflaţi la începutul carierei şi o importantă componentă motivaţională, o doză mare de energie și încurajare din partea speakerilor. Apoi rămâne să aplici ce-ai învățat.

Accentul astăzi la angajare se pune mai mult pe ce știi să faci, mai puțin pe diplomele obținute.

Translate »

AC Psihologie

X